• Diadermine het eerste cosmetische huidverzorgingsmerk dat het ECARF kwaliteitskeurkmerk ontvangt

  ECARF_140x240


  Het onafhankelijke ‘European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF) heeft Diadermine huidverzorgingsproducten gecertificeerd met het ECARF kwaliteitskeurmerk voor allergie-vriendelijke producten. Diadermine is het eerste cosmetische huidverzorgingsmerk dat dit keurmerk ontvangt.

   In overeenstemming met het logo ‘For a better life with allergies’ dient het ECARF keurmerk als een gids voor mensen met allergieën om geschikte producten en diensten te vinden.

   Het ECARF keurmerk is een onafhankelijke certificering uitgereikt aan producten en diensten die zichtbaar het leven van mensen met allergie verbeteren. Sinds de oprichting in 2006 is het uitgereikt aan 430 allergie-vriendelijke producten en diensten.

   In ECARF-gecertificeerde producten zijn ingrediënten die mogelijk allergieën kunnen veroorzaken vervangen door minder allergene producten. Daarnaast zijn de concentraties van licht allergenische ingrediënten gereguleerd om de hoeveelheid laag genoeg te houden zodat het immuunsysteem er geen reactie op geeft. De fabrikant is verplicht om gedetailleerde veiligheidstesten te doen op alle mogelijke allergeen composities in het product en deze te documenteren met huidtesten. Fabrikanten waarvan de producten het ECARF keurmerk hebben geven daarnaast gedetailleerde informatie en individueel expert advies aan klanten als hiernaar gevraagd word.

   Het ECARF keurmerk dient als een excellente gids voor mensen met een extreem gevoelige huid of contact allergieën. De certificatie van Diadermine’s huidverzorgingsproducten bevestigt de toepasbaarheid voor mensen met een extreem gevoelige huid of allergieën.

Logo_Slogan_NL