Technologieën | Actieve Ingrediënten

Het Diadermine laboratorium ontwikkelt continu effectieve huidverzorgingsproducten die de huid voeden en beschermen – op welke leeftijd dan ook. Door state-of-the-art technologieën en geselecteerde actieve ingrediënten zijn onze dermatologische experts in staat om oplossingen voor alle huidtypen te bieden, zelfs voor de meest gevoelige huid.

 

 • Lift + Collageen Activator met Lifting Peptides

  ActiveIngredients_Essentials_Jar_140x140

  Lift+ is een innovatieve en zeer effectieve anti-verouderings gezichtscrème dankzij de Collageen Activator met Lifting Peptides, wat de collageen productie in de diepere huidlaag stimuleert. Het collageen netwerk van de huid wordt versterkt, de elasticiteit is hersteld door een effectieve geactiveerde collageen synthese, en de huid wordt intensief verstevigd en glad van binnen!

   

 • Wrinkle Expert 3D Hyaluronic Activator.

  ActiveIngredients_WrinkleExpert_Jar_140x140

  Diadermine Rimpel Expert 3D is een high performance anti-rimpel crème die effectief vecht tegen rimpels in drie dimensies. De 3D Hyaluronzuuractivatoren bestrijden rimpels vanaf de oorsprong. Het stimuleert de huidcellen om meer hyaluronzuur te produceren. De 3D Hyaluronzuuractivatioren hervullen de vochtopslag van de huid, glad rimpels van binnenuit en verminderd ze in diepte, lengte en oppervlakte.

   

 • Essential Provitamin B5 and VitaminE.

  ActiveIngredients_Essentials_Jar_140x140

  Provitamine B

  Om de huid te beschermen en versterken heeft het dagelijkse verzorging nodig met effectieve producten. Provitamine B5 – gebruikt in Diadermine Essentials lijn neemt deel in de synthese van de huid lipiden en bindweefsel en verbeterd huidregeneratie en hydratatie. Uw huid voelt glad en stralend.

  Vitamine E

  Vitamine E wordt vaak gebruikt in zonnebrandcrèmes en is één van de meest belangrijke vitamine voor ons lichaam. Vitamine E is hetzelfde als de huid eigen lipiden structuur, wordt goed geabsorbeerd, heeft een antioxidant effect, beschermd de celmembranen en voorkomt vroegtijdige veroudering. Vitamine E beschermt de huid ook tegen UV-stralen en dus voor huidbeschadiging door de zon.

Logo_Slogan_NL