‘Anti-aging’ verwijst naar het tegengaan van de huid haar natuurlijke verouderingsproces. Anti-aging verzorgingsproducten werken met en beïnvloeden belangrijke structurele componenten van de huid (collageen, elastine en hyaluron), en ondersteunen daarmee de natuurlijke functies van de individuele lagen van de huid.

Anti-aging producten voorzien de huid van gerichte actieve ingrediënten, bijvoorbeeld, ze activeren de collageen synthese en het tegengaan van de leeftijd afhankelijke afbraak van collageen. Een andere belangrijk effect van anti-aging huidverzorging is de bescherming van de cellen en in het bijzonder de stamcellen. Stamcellen vormen een reservoir voor de creatie van nieuwe huidcellen en zal moeten worden gehandhaafd voor een lange tijd.

Het is belangrijk om de huid te verzorgen met de beste anti-aging verzorging voor de specifieke behoeften. Diadermine heeft dag- en nachtcrèmes ontwikkeld voor elk huidtype en stadium die gericht zijn op het tegengaan van het natuurlijke verouderingsproces. De producten zijn onderverdeeld in de volgende lijnen: Diadermine Essentials voor de preventie van huidveroudering, Diadermine Lift+ voor collageen activering, Diadermine Dr. Caspari voor stamceltransplantatie bescherming, Diadermine Rimpel Expert 3D voor hyaluronzuur en Diadermie High Tolerance voor de gevoelige/reactieve huid.

 Logo_Slogan_NL