• Uw huid
 • Uw Huid Verandert Door De Jaren Heen

Uw huid door de jaren heen...

 • SkinChanges_Model_1_180x190_0814

   

  Rond de leeftijd van 20 begint de huid met het produceren van minder vocht. De buitenste huid (epidermis) begint haar jeugdige soepelheid en frisheid te verliezen. De eerste lijnen worden zichtbaar en de huid wordt gevoelig voor UV-geinduceerde rimpels.

 • SkinChanges_Model_2_180x190_0814

   

  In u dertiger jaren begint het herstellend vermogen van de huid af te nemen. Veranderingen in het bindweefsel verminderen al de huidsterkte, elasticiteit en het vermogen om vocht vast te houden. Fijne lijnen en kreuken worden meer prominent zichtbaar en beginnen zich te ontwikkelen in rimpels.

 • SkinChanges_Model_3_180x190_0814

   

  Rond de leeftijd van 40 vertraagt de celdeling en doorbloeding aanzienlijk. De concentratie van hyaluronzuur in de huid neemt af, vocht kan niet meer voldoende vast gehouden worden en de huid begint droog te worden. Rimpels vormen over het algemeen eerst rond de ogen en lippen, gevolgd door het voorhoofd.

 • SkinChanges_Model_4_180x190_0914

   

  Met de hormonale veranderingen die de meeste vrouwen ervaren in de vijftig wordt de huid nog gevoeliger, kwetsbaarder en minder veerkrachtig. Rimpels en pigmentvlekken worden dieper en intenser. De huid moet nu een grotere externe bescherming en hydratatie krijgen door een zeer effectieve huidverzorging. .

 • … en de veranderde huidverzorging behoeften.

  ActiveIngredients_Lift_Jar_140x140

  Gelukkig zijn er innovatieve huidverzorgingsproducten ontwikkeld om de huid gezond te houden en de tekenen van de tijd tegen te gaan. Diadermine biedt anti-aging verzorging gecontroleerd door dermatologische experts en speciaal ontwikkeld om te werken met individuele huidtypen en stadia – voor een mooie en stralende huid op elke leeftijd.

   Het stimuleren van collageen of hyaluronzuur om de stevigheid en gladheid van de huid te verbeteren speelt een essentiële rol in anti-aging producten. Diadermine Lift+ Elastine bijvoorbeeld stimuleert vijf types collageen. Diadermine Lift+ Elastine bevat een kruidenverbinding die de structurele veranderingen van elastine in ouder wordende huid tegengaat.

   Een andere belangrijke trend in huidverzorging is biomimetische technologie, die werkzame stoffen van de natuur imiteert voor gebruik in anti-aging huidverzorgingscrèmes. Bijvoorbeeld signaal peptiden gevonden in de huid maken huidcellen er op attent om nieuw collageen op te bouwen na letsel. Diadermine’s anti-aging crèmes bevatten signaal peptiden om dit proces te imiteren en reactiveren om nieuw collageen te produceren

Logo_Slogan_NL