Onze schoonheidstips | Onze schoonheidstips

Anti-aging face yoga: een training voor het gezicht.

Om goed in ons vel te zitten, moeten we een klein stapje terug doen. We zien onszelf nu als “work in progress” dat nooit af is: we hebben immers allerlei trainingsschema’s, dieetagenda’s en fitnesstrackers. Of het nu gaat om uw hartslag, het aantal stappen of de hoeveelheid slaap, alles wordt tegenwoordig minutieus vastgelegd. Het is uiteraard een grote technische stap voorwaarts maar een persoonlijke stap terug.

Gezichtsyoga

Het gezicht is het lichaamsdeel dat anderen de meeste informatie geeft over uw persoonlijkheid. Hieraan kun je gelukkig zelf iets aan doen, een frisse en pittige uitstraling is dan ook geen toeval.

Doe daarom gericht anti-verouderingsoefeningen van de gezichtsspieren gedurende een langere periode, dan worden kringen en wallen onder de ogen sterk verminderd, expressieve lijnen worden verzacht en anti-aging effecten bereikt.

Gezichtsyoga wordt steeds bekender. Yoga is een manier om het zichtbare verouderingsproces van onze huid te vertragen. Botox, face-lifts en hele dure crèmes zijn niet langer nodig.

Wij willen het liefst alles onder controle hebben, met yoga leren we loslaten en weer van de eenvoud van het leven te genieten. U zult merken dat dit rust geeft. Plezier hebben en rimpels verzachten door gezichtsyoga, Het is het proberen waard.

Gezichtsyoga maakt gelukkig!

Gezichtsyoga: de vier beste anti-verouderingsoefeningen.

Om de verschillende delen van onze gezichtsspieren te trainen heeft de Japanse pionier Fumiko Takatsu een groot aantal verschillende trainingen voor het gezicht ontwikkeld. De vier meest effectieve oefeningen worden voor u beschreven:

Diadermine anti-aging tip

Eerlijk gezegd, het opnemen van gezichtsyoga in uw dagelijks leven zal in het begin wat moeite kosten. Maar eens u complimenten krijgt over hoe uw huid straalt en hoe jeugdig ze eruit ziet, merkt u dat het de moeite waard is. Deze oefeningen zijn heel gemakkelijk in het dagelijks leven te integreren, u kunt ze doen tijdens het douchen, bij het zetten van een kop koffie, of als u tv kijkt; u vindt altijd wel een moment voor een paar minuten gezichtsyoga. Naast yoga, kan u ook vertrouwen op de dermatologische experts van Diadermine. Vind de perfecte huidverzorging voor uw ouder wordende huid met Diadermine Lift+ Superfiller crème. Deze innovatieve formule is gebaseerd op het allernieuwste wetenschappelijk huidonderzoek.