Onze schoonheidstips | Onze schoonheidstips

GEZICHTSMASSAGE

Elke dag van ons leven bevat een reeks uitdagingen en prestaties. En terwijl we onze to-do-lijst afwerken en ons haasten van het één naar het ander, vergeten we soms onze grootste verantwoordelijkheid: wijzelf.

Een strakke huid heeft geen strak schema nodig

diadermine_com_article_spoon_massage_2_450x600

Je hebt geen speciale gelegenheid nodig om jezelf te verwennen. Zelfs is het geen kerst of je verjaardag, je verdient af en toe een traktatie… met een beetje me-time en een lepel. Een lepel? Je leest het goed! Een lepel-massage resulteert niet alleen in een verstevigend effect, maar stimuleert ook de bloedcirculatie en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Onnodig naar een schoonheidssalon te gaan voor deze behandeling, dit kan je perfect zelf, thuis.

Gua Sha treatment

Tegenwoordig kan bijna alles worden gebruikt als een anti-verouderingsbehandeling: met lepelmassage zijn de resultaten reeds zichtbaar na de eerste tien behandelingen. Er is de Chinese Gua Sha-behandeling met een porseleinen lepel die werd gebruikt voor het veroorzaken van subdermale bloedingen vanwege de vlekken op het huidoppervlak.  Tegenwoordig gebeurt de behandeling op een zachtere manier. Klopmassage is niet alleen minder pijnlijk, maar ook net zo effectief. Als voorbereiding op uw dagelijkse gezondheids- en schoonheidsroutine, zorgt het ervoor dat lymfe sneller stroomt en de gezichtsspieren worden versterkt, waarbij op natuurlijke wijze een zichtbare verstrakking van de huid wordt bereikt.

Versteviging van de huid door massage

Stap 1:

Gebruik na een grondige reiniging van de huid, uw nachtcrème zoals gewoonlijk.

Stap 2:

Bereid de massage voor met behulp van een lepel en draai hem verticaal terwijl je hem parallel aan de neus houdt, tik dan voorzichtig vanuit het midden van je gezicht op en neer. Zorg dat de druk hard en gelijkmatig is.

diadermine_com_article_spoon_massage_3_450x600

Stap 3:

Voer deze massagetherapie tot 10 keer uit op alle delen van het gezicht: van voorhoofd tot kin. Maak u geen zorgen over de rode vlekken, deze zijn normaal en verdwijnen na een 10-tal  minuutjes.

Onze Diadermine huidverstevigingstips:

Afhankelijk van het huidtype en het seizoen, kan ons gezicht veel eisen van ons huidverzorgingsregime. Als het gaat om anti-aging is de massagetechniek bijna net zo belangrijk als de producten. Om deze reden worden de Diadermine LIFT + dag- en nachtcrèmes aanbevolen.  Deze moeten niet in de huid worden gemasseerd, maar voorzichtig gedept en steeds van buiten naar binnen. Op deze manier kunnen de actieve ingrediënten nog dieper doordringen in het weefsel van de huid en verstevigt de huid dankzij een natuurlijke liftingseffect.